Nieuws

Uitnodiging Anjerconcert 14 juni 2019

14 maart 2019
Uitnodiging Anjerconcert 14 juni 2019

Ter gelegenheid van de viering van de 15e editie Limburgse Veteranendag organiseert het bestuur van de Stichting Limburgse Veteranendag dit jaar in het Theaterhotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16  te Roermond een zogenoemd Anjerconcert. Dit gebeurt in samenwerking met de Provincie Limburg, de Gemeente Roermond en het Impresariaat Militaire Muziek Krijgsmacht.

Dit concert wordt uitgevoerd door de Marinierskapel der Koninklijke Marine o.l.v. Dirigent Renato Meli met optreden van onder andere de Limburgse zanger Gé Reinders en vindt plaats op vrijdag 14 juni 2019. Aanvang: 20.00 uur Einde: 22.30 uur. Oranjerie open 19.00 uur, zaal open 19.30 uur. 

Hierbij nodigen wij u als Nederlandse militaire veteraan, woonachtig in de Provincie Limburg alsmede in de Limburgse Euregio, en uw eventuele partner van harte uit om dit unieke concert bij te wonen. Alle in de Provincie Limburg wonende veteranen krijgen via het Veteraneninstituut op hun postadres een persoonlijke uitnodiging toegestuurd om met hun eventuele partner dit concert bij te wonen.

Wij bieden u de mogelijkheid om zich gemakshalve online aan te melden door het invullen van het aan deze uitnodiging gekoppelde aanmeldformulier, KLIK HIER. (U wordt dan doorgeleid naar het invulformulier). Uw aanmelding komt dan bij het centrale aanmeldpunt voor het Anjerconcert binnen. De toegekende toegangskaarten worden dan na 23 mei 2019 tijdig naar het door u opgegeven postadres verzonden.

Houdt u er rekening mee dat er slechts 791 zitplaatsen beschikbaar zijn. Wij zullen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst verwerken. OP = OP. De inschrijving sluit op 23 mei 2019 – Aanmeldingen, ontvangen nà 23 mei, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen. Meer informatie: KLIK HIER

De Stichting Limburgse Veteranendag (SLVD) behandelt uw persoonsgegevens (NAW) ten behoeve van uw deelname aan het Anjerconcert in overeenstemming met de gestelde richtlijnen van de AVG. 

Copyright © 2019 Stichting Limburgse Veteranendag
Webdesign & CMS by Downdijk